Wie ben ik

 

Start
Over mijzelf
Openingstijden
Tarieven
Foto's
Referenties
Links
Contact

 

 

 

Ik ben Jolanda, ik ben 37 jaar en ik heb 21 jaar werkervaring met kinderen.

Ik woon in Oosterheem te Zoetermeer samen met mijn man Martijn en ons hondje Balou.

Balou is een Shih Tzu.

Ik ben gediplomeerd en heb mijn diploma kinder EHBO. Ook voldoet onze woning aan alle veiligheidseisen. Ik ben goedgekeurd door de GGD en ik heb een LRK nummer, hierdoor heeft u recht op de teruggaaf van de Belastingdienst.

Ik heb gekozen om als gastouder te gaan werken, omdat ik op deze manier veel aandacht aan de kinderen kan geven. Dit heb ik gemist in mijn werk op een kinderdagverblijf. Ik werk nu al weer 14 jaar als gastouder en dat bevalt mij prima. Ik geniet iedere dag weer van de kinderen. Er is genoeg tijd om de kinderen alle liefde en aandacht te geven die ze nodig hebben. Ook is er veel tijd om lekker naar buiten te gaan met de kinderen.

Ik hecht veel waarde aan rust en regelmaat, daarnaast vind ik het belangrijk dat kindjes zich in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Voor de baby's is het fijn om het ritme net zoals thuis aan te houden en voor de oudere kinderen is er een vast dagritme. Dit geeft veel duidelijkheid en rust voor de kinderen.

Iedere dag schrijf ik een verhaaltje in een heen en weer schriftje. Dat is leuk voor later en in de baby tijd is het voor zowel de ouder(s) als de gastouder handig om bijvoorbeeld terug te lezen hoe laat het kindje de laatste voeding heeft gekregen. Bij een verjaardag van een papa/mama en bij vader-/moederdag wordt er iets leuks gemaakt. Maar ook met feestdagen en gewoon tussendoor vinden wij het ook erg leuk om te knutselen. Er is voldoende speelgoed aanwezig voor alle leeftijden. Ook zingen wij veel liedjes.

Wij wonen in een benedenwoning in Oosterheem te Zoetermeer. Wij hebben een heerlijke voortuin met een zand- en watertafel en picknicktafel. De voortuin kijkt uit op een aangrenzend groot speelveld waar de kinderen ook fijn kunnen spelen. En natuurlijk ontbreekt het buitenspeelgoed zoals bijvoorbeeld loopauto's, fietsjes, ballen en stoepkrijt ook niet. Rond de woning is het geheel autovrij.

Er is een aparte slaapkamer waar de kinderen heerlijk kunnen slapen, ieder kindje heeft zijn eigen beddengoed/slaapzak.

In verband met de hygiŽne lopen wij binnen niet op schoenen.

Ik bied opvang voor kinderen van 0-4 jaar. Per dag vang ik maximaal 4 kindjes op, zodat ik ze alle liefde en aandacht kan geven die ze nodig hebben. Het kan incidenteel voorkomen dat ik op een dag 5 kindjes opvang.

Ik ben geopend op maandag en dinsdag van 8.00 t/m 17.30 uur. In overleg zijn andere tijden en dagen eventueel ook mogelijk.

Ik ben aangesloten bij Gastouderbureau Velizo.

Om u een indruk te geven kunt u alvast een kijkje nemen door de foto's te bekijken.

Heeft u nog vragen of wilt u vrijblijvend een keer langskomen, neem dan gerust contact met mij op.

 

Start | Over mijzelf | Openingstijden | Tarieven | Foto's | Referenties | Links | Contact

Deze website is voor het laatst bijgewerkt op 01/20/19